Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek iş hayatında çok kişiye yarar getirecek bir adım atılacağına, harama göz dikmeyeceğine, işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, elindeki işi birçok kişiye sevdireceğine, yakın bir zaman içinde kendi işine sahip olacağına, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine ve başarılarının sürekli artacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, bekar ise, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını gördüyseniz:

  • İleride pişman olabileceğiniz ya da sözlerinizi geri almanızı gerektirebilecek durumlarla karşılaşmamak için iddialı veya abartılı konuşmaktan kaçınmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek içinin ferahlayacağına, yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, hayati tehlike içeren bu kazadan sonra işlerin aksayacağına işarettir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek ele geçen para miktarının artmasıyla da kişinin yepyeni bir hayata adım atacağına, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, etrafındaki kişiler ile çok sorun yaşayacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile kuracağı bir ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, herkesin çok sevdiği ve mutlu olduğu bir işle uğraşılacağına, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek belirsiz günler yaşamayacağına ve önünü göremediği hiçbir riskli işe girmeyeceğine, alacağı diğer ihtarlar sonrasında ise işten çıkarılmasının gündeme geleceğine, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek rahat edeceğine, ferahlayacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların rüya sahibinin üzerine kalacağına, çok sıkıntılı ve üzüntülü günler geçirileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına, kısa sürede çok yol katedilecek bir döneme girileceğine, yaşadığı yerden uzak kalacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments