Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek bunun da kendisini çok iyi hissetmesine vesile olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının teker teker çözüleceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, büyük atılımların yapılacağına, eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, zor bir döneme gireceğine, komşularla ters düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını gördüyseniz:

  • İşlerin nasıl yapıldığı ile değil ne yapıldığı ile ilgilenmeyi tercih edin.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, iş hayatında iniş yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, zarar ettiği çalışmalarda kısa sürede kara geçeceğine ve gün geçtikçe daha çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek fakir fukaraya yardım edileceğine ve bu sayede bol bol hayır duası alınacağına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, eş, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, anne baba duası alınacağına, bu sayede karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek gelişmelerin rüya sahibini hiç memnun etmeyeceğine ve ilerleyen günlerde başının epey sıkışacağına, işlerinde çok başarılı olacağına, rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, güzel huylarını terk edeceğine, inancını bir kenara atacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek borcunu ödeyeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına ve eline sayısız fırsat geçeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, kötü günlerin etkisinden kurtulacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına, işlerin kötüye gittiği bir anda deyim yerindeyse sihirli bir sopa değmiş gibi düzeleceğine, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments