Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, zor bir döneme gireceğine, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, uğranılan zararın çok kısa sürede telafi edileceğine, yeni iş kollarına girileceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına, gönlünün ferahlayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını gördüyseniz:

  • Genel olarak değişik aksiliklere, engellemelere, yolculuklarda şanssızlıklara açıksınız.

Rüyada gökyüzünden toprak yağdığını görmek yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden nur yağdığını görmek huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, büyük bir beladan çok fazla zarar görmeden kurtulacağına ve yaşanabilecek büyük sorunları ortaya çıkmadan yokedeceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünden yağmur yağdığını görmek ardından verilen kararın uygulamaya konulacağına, işlerinde ve çalışmalarında yalana dolana ve üçkağıda başvuracağına, anlaşmazlıkların baş göstereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden yıldız yağdığını görmek hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, tüm yaşamını donanımlı kimse haline gelmek için harcamaktan geri durmayacağına, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünden balık yağdığını görmek derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, kazancın yar yarıya düşeceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünden taş yağdığını görmek bir hastalığa maruz kalacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, hem verimi yükselteceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden para yağdığını görmek çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, bir arsa veya kirada olan evini satarak borçlarını ödeyip, temize çıkacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden ateş yağdığını görmek bunun şans olacağına, yakın zaman içinde çok azimli bir şekilde çalışılması sayesinde büyük zenginliğe ulaşılacağına, kazancının da hiç eksilmeyeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments