Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde su görmek

Rüyada gökyüzünde su görmek

Rüyada gökyüzünde su görmek en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, tartışmaların sona ereceğine, sıkıntılarını atlatacağına, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde su gördüyseniz:

  • Yoksa büyük tartışmalara girip, kendinizi içinden çıkılmayacak bazı konumlara sokabilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde su görmek hayatın kolaylaşıp, güzelleşeceğine, bereket ve zenginliğe kavuşacağına, zorlukların ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden suya düşmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, sıkıntılarını kısa bir zaman içinde ortada kaldıracağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden ateş düştüğünü görmek ruhani önderlik yapacağına, çevresindeki kimselerin inançlarını tazeleyeceğine, hane içerisine huzur ve mutluluk dolacağına, rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, uzun zamandan beri yalnız olmanın verdiği kötü hislerin geçmeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzüne merdivenle çıkmak hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, arkadaşlarından ve dostlarından yana sıkıntı alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünün açıldığını görmek her zaman sevgi göreceğine, kişinin rahat nefes alacağına, bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde türkiye haritası görmek kendisini çok kötü ve yorgun hissedeceğine, büyük başarılar kazanacağına, insanlar arasında çok büyük saygı göreceğine, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünü gri görmek eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek ne yöne gideceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments