Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sıcak suya düşmek

Rüyada sıcak suya düşmek

Rüyada sıcak suya düşmek Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, kendisini çok iyi hissedeceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına, rızkının, malının ve gelirinin çoğalacağına, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada sıcak suya düşmek gördüyseniz:

  • Deneyimleriniz hangi yönde ilerleyeceğiniz üzerinde etkili olabilir.

Rüyada sıcak suya düşmek sorunların ve sıkıntıların çözüme kavuşacağına, küslerin yakın bir zaman içinde barışacaklarına, fakirlerin güleceğine, bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına alamet eder.

Rüyada sıcak su havuzunda yüzmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük zorluklar yaşanacağına, ömrünün uzun olacağına ve rüya sahibinin hayatının güzelliği sayesinde yaşadıklarından memnun olup, razı geleceğine, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada üzerine sıcak su döküldüğünü görmek kötü bir duruma düşüleceğine, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, tövbelerinin ve dualarının da kabul olacağına yorulmaktadır.

Rüyada sıcak suyla el yıkamak büyük bir rahatsızlıkla boğuşacağına, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada sıcak su aktığını görmek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ilk zamanlarda çok kazanmasa da, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine sıcak su dökmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, bu haberi aldıktan sonra sevdiği kişilerden biri ile işe başlayacağına, rüya sahibinin yalnızlaşacağına tabir olunur.

Rüyada sıcak suyun üstüne döküldüğünü görmek hayatının ağzının tadına göre olacağına, ruhen ve dini açıdan çok zengin bir iman gücüne sahip olunacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına rivayet eder.

Rüyada sıcak suyla yanmak kişiyi sıkan, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, karmaşadan ve belirsizlikten kurtulacağına, bu sayede olayları çok daha kolay kavrar ve çözer hale geleceğine, ticarette, dostlukta ve evlilikte başarısız ve mutsuz olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments