Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beton merdivenden inmek

Rüyada beton merdivenden inmek

Rüyada beton merdivenden inmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, melanetli olayların arka arkaya geleceğine, adını kirleteceğine, mahsullerin fazlalaşacağına, sevgisinin ve saygısının bir ömür boyu süreceğine ve aile saadetinin hep ilk günkü gibi taze kalacağına, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yaşam enerjisini geri kazanacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada beton merdivenden inmek gördüyseniz:

  • İş yerinizdeki kimselerin sinir bozucu tutumları olabilir.

Rüyada beton merdivenden inmek el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, hiçbir eksiğinin bulunmayacağına, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine ve çok rahat bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beton merdiven görmek maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, uğursuzlukların yakasını bırakmayacağına, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine delalet eder.

Rüyada beton merdiven çıkmak herkesin çok sevdiği ve beğendiği biri olacağına, sıkıntıların ve sorunların sevilen kişilerden gelecek destekler sayesinde çözüm bulacağına, ruhen çok büyük bir gelişme yaşayacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kişinin kötü kişilerin şerrinden ve nazarından uzak olacağına, işlerinin yolunda gideceğine, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına alamet eder.

Rüyada betondan merdiven görmek lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına, ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına yorulmaktadır.

Rüyada beton merdiven yapmak elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine rivayet eder.

Rüyada beton merdivenden çıkmak istenen şeylere kısa süre içinde kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine tabir olunur.

Rüyada betondan yapılmış merdiven görmek şansın ve kısmetin kapanacağına, girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına inanılır.

Rüyada beton merdiven yıkamak zararlı kişiler ile muhatap olmak zorunda kalınacağına, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, sağlık durumunda meydana gelen sorunların tedavi edileceğine, büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, musibetlerin defedileceğine ve mutluluk ve sevinç dolu günler yaşanacağına, kişinin bu gidişatı durdurmak için bir şeyler yapması gerektiğine ve eğer müdahale etmezse daha kötü durumlar ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments