Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek işlerin açılacağına, sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, yeni bir işe girileceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine, yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, canını sıkacak ve epey üzüntü verecek bir durumla karşı karşıya kalınacağına ve saklı kalması gereken birçok şeyin özellikle sırların ortaya döküleceğine inanılır.

Rüyada gökyüzünde bir cisim gördüyseniz:

  • Herkes sizin kadar hızlı hareket etmiyor ya da edemiyor olabilir.

Rüyada gökyüzünde cisim görmek başında dönüp duran kara bulutların dağılacağına, eşlerin ayrılacağına, karşısına kendine hayır getirecek temiz ve güzel kapıların açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak cisim görmek Allah’tan korkması gerektiğini unutmayacağına, arzularına kavuşacağına, gönlü ve kadri yüce bir kimse haline geleceğine, dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde parlak cisimler görmek sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, başarısız olacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünde bir cisim görmek geçmişte yaşanan kötü günlerin unutulacağına, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına, maddi durumun düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünde uçan cisim görmek bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına ve sadece kendi yüreğinin sesini dinleyeceğine, parasının ve malının çoğalacağına, dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine rivayet eder.

Rüyada cisimleri hareket ettirmek hatalı yollara sapılacağına, işlerin günden güne kötüleşeceğine, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine işaret eder.

Rüyada havada uçan cisimler görmek yaşamı boyunca haksızlıklarla mücadele etmek için varını yoğunu ortaya koyacağına, gönlünce bir hayat süreceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçan cisimler görmek bolluk ve bereket yaşayacağına, eşi ve çocukları ile uzun ve sağlıklı bir ömür yaşayacağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments