Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dik yokuştan aşağı inmek

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına ve bu yüzden çok sıkıntı çekileceğine, dinde bilginleşeceğine, içine fesat düşeceğine, hileli işler yapmakta geri kalmayacağına, sağlığın bozulacağına, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, rüya sahibinin elinden gelenleri yapsa da bu işi bitiremeyeceği için moral bozukluğu yaşayacağına, başarı grafiğini yükselteceğine bundan sonra meslek hayatının hep zaferler ve ödüllerle dolacağına, hepsinin alın terinin karşılığı olacağına tabir olunur.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişiler yapması gereken şeyleri yapmaktan veya görevleriniz yerine getirmekten ya da işleri tamamlamaktan imtina ediyor olabilirler.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek hayırlı olayların yaşanacağına, şansın açılacağına, yaşanan zor günlerin biteceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına delalettir.

Rüyada dik bir yokuştan inmek zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca kendisini toparlayamayacağına, daha bolluk, bereket ve zenginlik içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada dik yokuş inmek hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına, yeni bir kazanç kapısı bulunacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, ticaret hayatına atılması halinde başarıdan başarıya koşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük bir işe gireceğine, bu iş sayesinde insanların hayran kalacağı bazı çalışmalara imza atacağına inanılır.

Rüyada dik yokuştan inmek çok büyük başarılar kazanılacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına, gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dik yokuşu arabayla inmek parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, iş hayatında rahat bir nefes alınacağına delalettir.

Rüyada arabayla yokuş aşağı inmek bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, epey tartışma yaşandıktan sonra rüya sahibi lehine bir karar çıkacağına ve davanın temyize kadar gideceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına delalettir.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek çok büyük miktarda para kazanacağına ve bu sayede yapmak istediği her şeyi yapıp kendi düşüncelerine göre hayatına yön vereceğine, borçların kısa sürede kapanacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına rivayet eder.

Rüyada yokuş aşağı inmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, maddi gücünün, kendine olan güveninin, yarınlara olan inancının, huzurunun ve mutluluğunun da azalacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments