Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok daha rahat bir hayata kavuşup daha güzel ve sağlıklı bir eve çıkacağına, işlerinin çoğalacağına bu sayede maddi sıkıntılarının sona ereceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, kendisini yıpratacak ve erken yaşta yaşlandıracak hiçbir sorunun olmayacağına, eşi ve çocukları ile büyük bir huzur içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak gördüyseniz:

  • Uzun zamandır devam eden bir konuyla kararlı şekilde uğraşmaya hala hazır olmaya bilirsiniz.

Rüyada gökyüzünden aşağı bakmak zaman zaman ruhuna mevlit okutarak ölen kişiyi kendince yad edeceğine ve çok daha huzurlu olacağına, ağız tadı ile yaşanacağına, tartışmaların sona ereceğine ve doğru adımların atılması sayesinde hayırlı bir işin başına patron olunacağına delalettir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya bakmak kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, tedbirsiz davranışların sonucunun depresif bir ruh haline varacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağıya inmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sorunlu geçen işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulması için çok büyük bir destek olacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, her ne kadar çabalasa, elinden geleni yapsa da pek çok zorlukla karşılaşıp, göğüs germek zorunda kalınacağına, hastalıkların iyileşeceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden aşağı uçmak günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, olumlu değişiklikler yaşayacağına, rahata ereceğine, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünden aşağı atlamak birlikte bazı işler yapılacağına, işinin gücünün rast gideceğine, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, zorluk yaratan bir olayın kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, aile hayatında ve iş hayatında huzura erileceğine rivayet eder.

Rüyada gökyüzünden aşağı düşmek bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Rüyada yukarıdan aşağı bakmak kişinin her daim iyi anılacağına, yaşadığı yokluğun biteceğine, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına, yaşamının yoluna gireceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments