Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camdan aşağı inmek

Rüyada camdan aşağı inmek

Rüyada camdan aşağı inmek kendisini işine veremeyeceğine, bazı sorunların başgöstereceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, sevilen bir kişi ile kurulacak olan bir ortaklık sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına, para hesabı yapmadan her istediğini alacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada camdan aşağı inmek gördüyseniz:

  • Hayatınızla ilgili yeni kararlar alabileceğiniz, seçeneklerinizi değerlendirebileceğiniz zamanlardasınız.

Rüyada camdan aşağıya inmek arkasının daha sağlam hale geleceğine, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, sevdiği kişilerden birinin başının sıkıştığı ve zor duruma düştüğü bir durumda yardımına koşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destek vereceğine işarettir.

Rüyada camdan aşağı inmek ardından işle ilgili olarak kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine,  yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine işarettir.

Rüyada gökyüzünden aşağı inmek yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada yokuş aşağıya inmek kişinin gönlünü alacağına, insanları kurnazca kandıran, samimiyetsiz ve iki yüzlü birine, hem rahat bir hayata kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada asansörle aşağı inmek rızkından ve gelirinden olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağı inmek kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, başarıya ve zafere giden yolların keşfedileceğine ve yeni kazanç kapılarına ulaşılacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine alamet etmektedir.

Rüyada arabayla bayır aşağı inmek sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, küslüklerin biteceğine delalettir.

Rüyada ipten aşağı inmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, yıpranacağına, strese gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments