Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ipten aşağı inmek

Rüyada ipten aşağı inmek

Rüyada ipten aşağı inmek yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, işlerinin yoluna gireceğine, düzeninin yeniden sağlanacağına, duygularının karşılığını alamayacağına ve tutulduğu kara sevda nedeniyle uzun süre kendine gelemeyeceğine, her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, doyasıya hasret gidereceğine, bol muhabbette olacağına, kısa süre içinde kendi işine sahip olunacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına rivayet eder.

Rüyada ipten aşağı inmek gördüyseniz:

  • Herkesin herşeyi bilmesi mümkün olmadığı gibi, karşınızdaki kişilerin fikirlerini anlatmasına şans tanıyın.

Rüyada iple aşağı inmek maddi anlamda zarar edeceğine, talihin ve kısmetin her geçen gün daha da artacağına ve bolluk ve bereket içinde bir yaşama merhaba denileceğine, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada ipten aşağı inmek yalan söylemeyeceğine, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, kendisine kar getirecek girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek uzun süreli olarak anlaşılmış bir işin yarıda kalacağına ve büyük çaba verilerek yola konan bir işin zarar edeceği bir döneme girileceğine, solmuş olan yüzünün de sonunda güleceğine, gelecekle ilgili umutların yıkılacağına yorulur.

Rüyada asansörle hızla aşağı inmek uzun zamandan beri karşılık bulamayan duygulara yaşanacak güzel bir olayın ardından karşılık bulunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine, şansının açılacağına, kısa süre içinde büyük başarı sağlanacağına alamet eder.

Rüyada merdiven aşağı inmek karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, yaşamının kendi istediği şekilde ilerlemeye başlayacağına ve her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada asansöre binip aşağı inmek rüya sahibinin bir anda başkalarının işine karışmak suretiyle hiç istemediği bir duruma düşeceğine, kısmetlerin ve işlerin açılacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına alamet etmektedir.

Rüyada yoldan aşağı inmek aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine inanılır.

Rüyada yüksekten aşağıya inmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, ödeyemediği borçlarını ödeyeceğine, yaşadığı büyük üzüntülerden ferahlığa çıkacağına, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments