Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yokuştan aşağı düşmek

Rüyada yokuştan aşağı düşmek

Rüyada yokuştan aşağı düşmek maddi ve manevi olarak ferahlık yaşanacağına, ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, yıkılacağına, üzüleceğine, sorun olarak canını sıkan şeylerin yakın bir zaman içinde büyük bir sabır göstermesi sayesinde ortadan kalkacağına, kimseyle konuşmayacağına, üçüncü gözünün açılacağına, herkesin göremeyeceği şeyleri görüp algılayacağına ve bununla da kalmayarak mesleğinde profesyonelleşeceğine, kazancının helal para olacağına delalet eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Tereddüt etmeden harekete geçeceğe benziyorsunuz.

Rüyada yokuş aşağı düşmek adına leke sürüp hem kendi hem de ailesinin başını öne eğdireceğine, önemli bir şahsiyet olarak ilerde ülkenin tanıyacağı biri haline geleceğine, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına işaret eder.

Rüyada yokuştan aşağı düşmek maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, iç huzurunun yerinde olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına delalet etmektedir.

Rüyada yokuş aşağı araba kullanmak rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına, zor günlerin sona ereceğine, ekmeğinin çoğalacağına tabir olunur.

Rüyada yokuş aşağıya koşmak hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, büyük bir ortaklığa gireceğine, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada dik yokuştan aşağı inmek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçirileceğine, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine yorulur.

Rüyada arabayla yokuş aşağı gitmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine inanılır.

Rüyada yokuş aşağı kayarak inmek eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, ruhunun ve bedeninin de şifaya kavuşacağına, maddi ve manevi açıdan büyük zarar getireceğine işaret eder.

Rüyada yokuş aşağı yürümek bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yüksek mevkilere getirileceğine, yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments