Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız seyretmek

Rüyada yıldız seyretmek

Rüyada yıldız seyretmek arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, sorunlarını, sıkıntılarını, geride bırakacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, verilen bir karar doğrultusunda hareket edilmemesinden ötürü çok büyük bir zarara uğranacağına ve rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına yorulur.

Rüyada yıldız seyretmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda meydana gelene değişiklikler ya da meydana gelen olaylar nedeniyle değişen planlar karşısında esnek olmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek yapılan bir evlilikten pişman olunacağına, işlerinin azalacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yıldızları seyretmek ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, aile bireylerinden birine iş kurulacağına, hiç hesapta olmayan bir seyahate delalet eder.

Rüyada yıldız seyretmek hayır duaları alınacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, işlerinin çok iyi gideceğine, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, elinde bulunan bir miktar kazanç ile kendi işini kurmak için adım atacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksekten seyretmek pişmanlık duyulan hataların düzeltileceğine, böylece büyük bir tasarruf sağlanacağına, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine tabir olunur.

Rüyada balkondan manzara seyretmek hafifleyeceğine, mutlu olacağına, birçok iş fırsatı yakalanacağına, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada camiyi seyretmek hayırlı günler yaşayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, eline geçen fırsatları boş yere bir şekilde harcadığına ve çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tv seyretmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sorunlarının sona ererek çok büyük rahatlama ve sevinç yaratacağına işarettir.

Rüyada nehir seyretmek düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, kendisine başarı ve mutluluk getireceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına ve hayatına kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments