Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünü seyretmek

Rüyada gökyüzünü seyretmek

Rüyada gökyüzünü seyretmek rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, maddi konularda zayıf düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünü seyretmek gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar sizi sınırlandırıyor olabilir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, sıkıntılarının hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandan beri beklediği bir işten çok büyük ve hayırlı bir haber alacağına, bu sayede çok sevinip işinin başına geçeceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünü seyretmek azla yetinmek zorunda kalmayacağına, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzü seyretmek yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine, yapılan bir toplantıdan olumlu bir sonuç çıkarılacağına, onu dinleyeceğine delalettir.

Rüyada deniz manzarası seyretmek ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, yeni bir işte tartışma yaşanacağına delalet eder.

Rüyada orman seyretmek çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine ve mal mülk sahibi olacağına, ticaret ehli kimse haline gelerek daha profesyonel olacağı işler yapacağına, yol kat edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camdan seyretmek kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işaret etmektedir.

Rüyada mac seyretmek hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine, girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, kıskanç ve dedikoducu insanlara uyacağına ve güzel huylarını da terk edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada balık seyretmek büyük bir projenin başına geçileceğine, zor zamanların geride kalacağına, gelirin düşmesiyle beraber kişinin kemerleri sıkmak zorunda kalacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments