Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızları seyretmek

Rüyada yıldızları seyretmek

Rüyada yıldızları seyretmek dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntı ve endişenin ortasına düşeceğine, çok uzak bir yere gideceğine ya da uzak bir yerden üzücü bir haber alacağına yorulur.

Rüyada yıldızları seyretmek gördüyseniz:

  • Yeni seçeneklere sahipsiniz veya farklı olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada yıldızları seyretmek yapılan işte çok zarar edileceğine, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız seyretmek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, çok büyük ve anlamlı görevlerde bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yıldızları seyretmek çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, borçlarını azar azar da olsa ödeyeceğine alamet eder.

Rüyada balıkları seyretmek yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, bunun da kendisi için hayırlı olacağına ve ona mutluluk getireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine rivayet eder.

Rüyada denizi seyretmek mali olarak küçüleceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, üzüntülerin, sıkıntıların ve sorunların kısa sürede çözüleceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına delalet eder.

Rüyada kavga seyretmek elinde bazı büyük projelerin yönetimi ile ilgili bilgiler ulaşacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birini uyurken seyretmek gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine veya işbirliği yaparak amacına ulaşacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, adını aklamayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada dalgalı denizi seyretmek birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, hiçbir önemli sorunun olmayacağına, illet hastalıklara tutulmayacağına, hayallerinin ve isteklerinin gerçekleşeceğine, tatsız sözlerin de unutulacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments