Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldızın kaymasını görmek

Rüyada yıldızın kaymasını görmek

Rüyada yıldızın kaymasını görmek hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, parasal kaygılardan kurtulacağına, birçok konuda tecrübe sahibi bir kişi ile birlikte yola çıkacağına, alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine, zor zamanlar geçireceğine, kötü niyetli kişiler tarafından istenmeyen bir durumun ortasında bırakılacağına, çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, huzurunu yerine getireceğine ve kişinin kendisi için çok isabetli bir şey yapmış olacağına, çok akıllıca ve başarılı çalışmalar gerçekleştirerek hem büyük kazançlar elde edeceğine hem de çok sağlam bir kariyer oluşturacağına işarettir.

Rüyada yıldızın kaymasını gördüyseniz:

  • Kafanızdan kuruntuları atıp, olumlu şeyler düşünmeye çalışmalısınız.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek yıpratıcı ve zor da olsa illaki atlatılacağına, şanslı ve kısmetli bir döneme gireceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması görmek içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, kafasında bazı  soru işaretleri kalması sebebiyle birlikte olduğu kişiye güvensizlik duyacağına, kendisini zor geçecek bir proje uygulama sürecinin ardından yorgun hissedeceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına yorulur.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek gelirinin daimi olacağına, oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine işarettir.

Rüyada yıldızın kaymasını görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, elinin bolluk ve bereket göreceğine, yokluğunun çilesinin, zahmetinin ve hastalığının da son bulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına delalettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına, onların kıymetini bileceğine, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve uzun zamandan beri istenen arabaya sahip olunacağına, aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, kendisini çok özgüven sahibi biri olarak bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada limon kaynatmak ancak o zaman rahat bir nefes alacağına ve kendisine geleceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, başarılar yaşanacak ve büyük atılımlar yapılacak bir işe girileceğine tabir olunur.

Rüyada kaynayan et görmek müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, gülüp eğleneceğine, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments