Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına ve bu kişinin sağlığının yakın zamanda Allah’ın izni ile sağlığının yerine geleceğine, beraberinde olan insanlara da destek olup işlerini büyüteceğine, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, evinde hiçbir zaman kıtlık yaşanmayacağına, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek gördüyseniz:

  • Eğitim hayatınız hala devam ediyorsa ya da işiniz eğitimle ilgiliyse, çalışmalarınızda kullanabileceğiniz bir alt yapı oluşturabilirsiniz.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek rüyayı gören kişinin varını yoğunu kaybedeceğine, zarar edeceği bir durumdayken sorunun ortadan kalkacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına tabir olunur.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine, takdir toplayacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, arkadaşları ile ve tek başına katılacağı bu aktiviteler sayesinde çok mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada yıldız kayarken dilek dilemek kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, geçim sıkıntısı çekmeyeceğinize, ömrünüz boyunca hanenizden hayır ve bereketin eksik olmayacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işarettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak sıkıntılı bir işe girileceğine, gerekirse bulunduğu ortamı terk edeceğine, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada camide dilek dilemek baş ağrıtacak, huzur, neşe ve keyif kaçıracak olayların yaşanacağı, bir sebeple yapılacak işlerde çok emek verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine delalettir.

Rüyada mumla dilek dilemek biraz zaman geçmesi gereken haber, çok büyük bir rahatlık yaşanacağına, sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine yorulur.

Rüyada türbede dilek dilemek aksiliklerin son bulacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, bir süre daha sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kabede dilek dilemek yepyeni biri haline geleceğine, istediği kadar çocuğun Allah tarafından kendisine nasip edileceğine, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments