Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yıldız kayması görmek

Rüyada yıldız kayması görmek

Rüyada yıldız kayması görmek emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, sıkıntılarına ve dertlerine çözüm arayacağına, kendisine kötülük yapan kişiyi daha dikkatli davranarak yenilgiye uğratacağına, bekarsa çocuk sahibi olmasında bazı aksilikler yaşayacağını ve aşılama ya da tüp bebek gibi yöntemlerle ilerde bebek sahibi olabileceğine, herhangi bir sağlık sorunu varsa eğer şifa bulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, şansın yaver gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması gördüyseniz:

  • Belli riskleri ortadan kaldırdıysanız, ilerleyebilirsiniz.

Rüyada yıldızın kaymasını görmek kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına, yakın bir zaman içinde hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, ardından yeni bir işe gireceğine, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, yaşadığı bir hayal kırıklığını telafi edeceğine, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına işarettir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek dilemek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerinin aksayacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde yıldız kayması görmek ailesinden gördüklerinin çok daha fazlasını elde etmek istediği için çeşitli alanlarda kendisini yetiştireceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, kazancının da azalacağına, yapacağı planların altüst olacağına delalet eder.

Rüyada yıldız kayması dilek dilemek çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine, rüyayı gören kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, rüyayı gören kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması ve dilek tutmak tabiri caizse kangren olmuş kısmın kesilip atılacağına, aile içinde bastırılması ve dışarıya sezdirilmemesini icap edecek bir gelişmenin yaşanacağına, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine delalet etmektedir.

Rüyada yıldız kayması görmek atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine, işlerinin açılacağına ve bu sayede hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Rüyada kaynayan yağ görmek çok sıkıntılı günler yaşayacağına, geçim sıkıntısı yaşanacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine inanılır.

Rüyada suyu kaynatmak çektiği zahmetten ve çileden kurtulmasına vesile olacak oluşumların ve girişimlerin içinde yer alma şansına sahip olacağına, kişinin böylece rızkının genişleyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, eşi, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments