Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yatmak

Rüyada gökyüzünde yatmak

Rüyada gökyüzünde yatmak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, başarılı olunacak bazı çalışmalara girileceğine, pek çok kişinin hayatını kurtaracağına ve sayısız hayır işleyeceğine, ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde yatmak gördüyseniz:

  • Sizi yoran bazı iş, düzenleme veya programlar sona ererse, endişelenmeyin.

Rüyada gökyüzünde yatmak yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine, daha güçlü bir hale geleceğine, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzüne havalanmak güzel bir döneme girileceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına, yardım etmek isteyen kişilerin yardımlarını geri çevireceğine alamet eder.

Rüyada gökyüzünden nur indiğini görmek canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına, bir bebek sahibi olacağına, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde beyaz bulut görmek giderlerin artış göstereceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına inanılır.

Rüyada gece gökyüzünde yıldız görmek mesleğini severek ve kusursuz yaptığına, çalışkanlığının ve emeklerinin karşılığını da hak ettiği yere gelerek alacağına, bazı sorunların başgöstereceğine, bir süre işten ve hayattan elini eteğini çekeceğine ve kendisi ile baş başa kalacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde yüz görmek işlerin kısa süre içinde tepetaklak olacağına, bazı küçük sorunların gittikçe büyüyeceğine, kafasına koyduğu işlerin istediği gibi ilerleyeceğine, finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde bir şeyler görmek yaşadığı sorunların en azından büyük bir kısmından kurtulmasına yardımcı olacağına ve çok büyük bir ferahlama hissedeceğine, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, kendisini ailesine vereceğine, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments