Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek

Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek

Rüyada gökyüzünde yildizlari görmek bir sebeple çok üzüleceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine, rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına, rahata kavuşacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına inanılır.

Rüyada gökyüzünde yildizlari gördüyseniz:

  • Bazı konularda bilgi edinerek veya yeteneklerinizi geliştirerek farklı konularda ilerleyebilir veya iş birlikleri kurabilirsiniz.

Rüyada gökyüzü ve yıldız görmek hayatınızın neşe dolacağına, güzelleşeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına, verilen emeklerin boşa çıkacağı bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, bazı sağlık sorunları yaşanacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde birini görmek isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, sevilen bir kişi ile birlikte iş hayatına girileceğine, kazancın artacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünden atlamak maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına işaret eder.

Rüyada gökyüzünde kılıç görmek işlerin düzene gireceğine, sorunların ve sıkıntıların büyük bir azimle ortadan kaldırılacağına, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanacağına alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde iki tane ay görmek hayatına sakinlik, bereket ve huzur geleceğine bu sayede keyfinin yerinde olacağına, geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, maddi ve manevi olarak uğranılan zararların telafi edileceğine yorulur.

Rüyada asansörle gökyüzüne çıkmak yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne uçmak işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, kendi işini açacağına, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek huzurlu ve mutlu olunacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments