Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde yüz görmek

Rüyada gökyüzünde yüz görmek

Rüyada gökyüzünde yüz görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine delalettir.

Rüyada gökyüzünde yüz gördüyseniz:

  • Karşınıza çıkan teklifleri veya fikirleri ciddiye almanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde yüz görmek geçim sıkıntısı çekildiği için harcamalara daha fazla dikkat edileceğine ve tasarruf yapmaya başlanacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde insan yüzü görmek gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına, bilerek suç işlemeye ve günahkâr olmaya alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde yüzen balık görmek elindeki işi rayına oturtacağına, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yarınlarına umutla bakacağına delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde kuşların uçtuğunu görmek iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine, kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, adını deyim yerindeyse altın harflerle yazdıracağına, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada kendini gökyüzünde görmek büyük atılımlar yapacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına ve yapacağı çok başarılı projeler ile önlenemez bir yükselişe geçeceğine, her zaman iyilikleriyle anılacağına, hayırlı ve helal kazançlar elde edeceğine, ancak sorun yaratan olaylardan bir türlü kurtulamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada gökyüzünde mavi göz görmek somun ekmek yense de hiçbir zaman şikayet etmeden yaşamanın mükafatının görüleceğine, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, dinde tartışmaya delalettir.

Rüyada gökyüzünde parlayan yıldız görmek günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, işlerinde aksama olacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalettir.

Rüyada gökyüzüne yakın olmak Tövbe Edeceğine, sorunlarının birken beş olacağına, çok hayırlı ve iyi mevkilere geleceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments