Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde ip görmek

Rüyada gökyüzünde ip görmek

Rüyada gökyüzünde ip görmek malının ve parasının da artacağına, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına, sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzünde ip gördüyseniz:

  • İletişim ağınızı genişletmeniz veya sosyalleşmeniz durumunda alışılmadık bağlantılar kurulabilir.

Rüyada gökyüzünde ip görmek girdiği işte akıllıca yatırımlar yaparak çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, hasretin biteceğine, istenilen bir eşyaya, mala ya da bir ziynet eşyasına sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada gökyüzüne iple çıkmak çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına, kazancının artacağına,, ekmek ve dünya malı alacağına delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ip ve iğne görmek ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına ya da kazançlı bir iş kuracağına, bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına yorulur.

Rüyada gümüş ip görmek yaşlılığında da gezerek, dinlenerek, onunla bol vakit geçirerek, el ele, diz dize ve yanak yanağa yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına, büyük üzüntüler yaşanacak olan önümüzdeki günlerde herkesin şaşıracağı bir haber alacağına alamet eder.

Rüyada çamaşırı ipe asmak rüya sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ip hediye almak beklediği haberin gelmeyeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişin arasında ip görmek karşısına çıkan diğer engelleri de rahat bir şekilde aştıktan sonra kendisini tamamen iş hayatına vereceğine, yüzünde güller açacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına delalet eder.

Rüyada iple diş temizlemek hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde ederek işlerini daha büyüteceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments