Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada suratının soyulduğunu görmek

Rüyada suratının soyulduğunu görmek

Rüyada suratının soyulduğunu görmek sevdiklerinin hep yanında kalacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, yapılan işlerin kazanç getirmenin aksine zarara yol açacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, maddi olanaklarının sınırsız olması sayesinde hiçbir eksiğinin kalmayacağına, konforunun ve keyfinin yerinde olacağına ve hayatının mutluluk içinde geçeceğine, fakirlerin zenginleşeceğine tabir olunur.

Rüyada suratının soyulduğunu gördüyseniz:

  • Sizi belli bir yöne çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Rüyada suratının soyulduğunu görmek bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine, kısmetinin ve başarıya giden yollarının açık, bahtının da çok parlak olacağına delalet eder.

Rüyada suratında yara görmek bundan da son derece mutlu olacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine, mutlu günler yaşanacağına, sevinileceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine inanılır.

Rüyada kendi suratını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada suratının kıllandığını görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, iyi, hayırlı bir evlat olacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratının kesildiğini görmek ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, makamının yükseleceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine işarettir.

Rüyada suratını yıkamak maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada suratının şiştiğini görmek atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine delalet eder.

Rüyada mor surat görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına ve çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve rüya sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments