Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek atılacak adımlarla en doğru kararın verileceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, çok tahsilli bir kişi olacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar gördüyseniz:

  • Ya da belli konular zorlandıkça sonuç başarısızlık olabilir.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldızlar görmek üzüntülü geçen günlerin çok yakın zaman içinde sona ereceğine, manevi olarak hayırlı bir noktaya gelineceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine, yaşanan hastalıkların, musibetlerin, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, girilen işlerden büyük zarar edileceğine delalet eder.

Rüyada gökyüzünde parlak yıldız görmek yeni işler alacağına, sorunlarla dolu özel hayatın nihayete ereceğine, alınacak kararların kişinin geleceğini baştan sona değiştireceğine ve risklerle dolu olsa da yeni kapıların kişiye bugüne dek beklediği tüm fırsatları sunacağına, rahatsızlık veren kişilerin uzaklaştırılacağına yorulur.

Rüyada parlak yıldızları görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, enerjisini toplayacağına, birçok ortak nokta olduğunun fark edileceğine ve ardından hayırlı bir şekilde bitecek bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada parlak yıldız görmek tatsız ve kötü durumlarla karşılaşılacağına, yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, dileğinin ve isteklerinin yerine geleceğine, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına bu sayede ufak ve yeni girişimlerinden büyük ve tatmin edici sonuçlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada çok parlak yıldız görmek ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına, yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok parlak yıldızlar görmek zorluğa ve darlığa düşeceğine, dileklerinin yerine geleceğine ve tövbelerinin de amacına ulaşacağına, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlak ışık görmek çok istenen bir şeye sahip olunacağına, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, evini ve ailesini unutacağına, çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine yorulmaktadır.

Rüyada gökyüzünde parlaklık görmek iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments