Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde lamba görmek

Rüyada gökyüzünde lamba görmek

Rüyada gökyüzünde lamba görmek maddi imkanlarının çoğalacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, saygın biri olacağına, hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, çocukluk arkadaşlarının birbirine kavuşacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, isteklerinin, hayallerinin ve hedeflerinin gerçekleşmesi dolayısıyla adağını gerçekleştireceğine işaret eder.

Rüyada gökyüzünde lamba gördüyseniz:

  • Olayların kontrol dışına çıkmasına izin vermemelisiniz.

Rüyada gökyüzünde lamba görmek eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işaret eder.

Rüyada sarı lamba görmek aydınlık bir döneme girileceğine, zararların telafi edileceğine, hayallerin gerçekleştirileceğine, evlat sahibi olunacağına, yeni mallara kavuşacağına, hayırlı işlere girişileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada büyük lamba görmek istediği makama geleceğine, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, attığı her adımı düşüneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bozuk lamba görmek yapılan talihsiz bir açıklama yüzünden eleştiri oklarının hedefi olunacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Rüyada gece lambası almak evliliğini tehlikeye atacak davranışlarda bulunacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına alamet eder.

Rüyada sönük lamba görmek niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına delalettir.

Rüyada spot lamba görmek iş hayatında yapılan bir hata yüzünden zarara düşüleceğine, yeni siparişler alacağına, çok daha zengin bir rızık sahibi olacağına, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, maddi olarak büyüyeceğine, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine delalet eder.

Rüyada yanan lambalar görmek sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments