Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada büyük lamba görmek

Rüyada büyük lamba görmek

Rüyada büyük lamba görmek talihinizin artacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yeni bir çevre edinileceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine, sevineceğine, gelişim içine gireceğine, başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, başka bir şehre ya da ülkeye taşınacağına delalettir.

Rüyada büyük lamba gördüyseniz:

  • Evinizde yapacağınız değişiklikler yaşam kalitenizi arttırmanıza da yardım edebilir.

Rüyada büyük lamba görmek hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, bunun da geleceğine alamet eder.

Rüyada lamba kırmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, kişinin geri planda kalacağına, itibar kaybedeceğine, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada odanın lambasını yakmak bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada sönük lamba görmek hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, bu sayede yaşamına çok daha kolay şekilde yön vereceğine, kendisini iyi hissedeceğine, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, düşmanından kurtulmaya işarettir.

Rüyada mavi gece lambası görmek işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, düşüncesiz adımlar attığı ve fevri davrandığı sürece de kötü olaylar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada lambanın kırıldığını görmek kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada led lamba görmek yaptığı işlerde kazanacağı başarılar ve dürüst ve namuslu bir kişi olmasından ötürü insanlar tarafından sevileceğine, evlatlarından hayır bulacağına, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına tabir olunur.

Rüyada lambayı kapatmak şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments