Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gece lambası almak

Rüyada gece lambası almak

Rüyada gece lambası almak tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, işinden ekmeğinden olacağına, kendisinin başarılarını duymuş olan bir kişi sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine tabir olunur.

Rüyada gece lambası almak gördüyseniz:

  • Aile fertlerinizden birisinin ya da bir yakınınızın ciddi bir rahatsızlığı da olabilir.

Rüyada mavi gece lambası görmek yaptığı her işle adından söz ettireceğine, hanenizde bolluk ve bereketin artacağına, iyi, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada gece lambası görmek tecrübe kazandıracağına, iş konusunda hevesin kursakta kalacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına rivayet eder.

Rüyada gece lambası almak aksine işe neredeyse köstek olacağına, işle ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, hayırlı ve büyük başarılar ve kazançlar elde edileceğine işarettir.

Rüyada bozuk lamba görmek onun tarafından iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırla mükafatlandırılacağına, küslerin ve dargınların barışacağına, helal rızık elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz lamba görmek hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, önemli kişi haline geleceğine ve toplumda itibar sahibi ve önde gelen kişiler arasında yer alacağına, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada yanıp sönen lamba görmek maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, statü atlayacağına, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine alamet eder.

Rüyada araba lambası görmek sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, umutsuzluğa düşeceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölüden lamba almak ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına, daha varlıklı kimse olmak için inancını hiçe sayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments