Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, yaşamının belli bir düzene oturacağına, kazancın büyük bir kısmının kaybedileceğine, işlerin kapanacağına, kudret sahibi olacağına, özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek gördüyseniz:

  • Size mantıklı gelen soruları karşı taraf anlamsız bulabilir, dikkatli olmalısınız.

Rüyada karanlıkta mezarlıkta yürümek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, yavaş yavaş da olsa istenen şeylere kavuşulacağına, maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akşam karanlığında yürümek malvarlığının artacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına rivayet eder.

Rüyada karanlık yürümek verdiği emeklerin heba olacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, Allah’ın izniyle hastalık gibi durumlardan şikâyetçi olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karanlık yolda yürümek daha güzel bir hayat için adımlar atılacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok büyük ve hayırlı destekler kazanacağına delalettir.

Rüyada karanlıktan yürümek iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, ortaklıklar varsa da bozulacağına, kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanlık sokakta yürümek gözyaşı dökeceğine, kişinin el uzatıp destek olmasıyla rahatlayacağına, büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada karanlıktan aydınlığa yürümek bir sebeple doğru yoldan sapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, daha önce hiç meyil etmediği bazı işlere girişeceğine, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada karanlık caddede yürümek sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, hayırlı ve büyük kazançlara ulaşılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments