Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta ışık açmak

Rüyada karanlıkta ışık açmak

Rüyada karanlıkta ışık açmak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına, başarısına engel olacak kimseleri de bertaraf edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, elindeki işi rayına oturtacağına, rüyayı gören kişinin Kur’an ve Allah aşkıyla yanıp tutuşacağına inanılır.

Rüyada karanlıkta ışık açmak gördüyseniz:

  • Kısa, pek önemli olmayan birliktelikler veya grup gezileri yapabilirsiniz.

Rüyada karanlıkta ışık açmak huzurlu ve mutlu bir kişi olunacağına, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine, ancak eğer bu şekilde hayatını sürdürmezse çok kötü durumlara düşeceğine ve büyük sıkıntılar çekip üzülmek zorunda kalacağına rivayet eder.

Rüyada karanlıktan ışığa yürümek ihtiyaç duyulan bir paraya kavuşmaya ve sevdikleri ile beraber olan rüya sahibinin huzurlu olacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, aile içinde huzur ve mutluluğun her daim süreceğine alamet eder.

Rüyada karanlıkta ışık tutmak iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, işlerin her geçen gün farklı bir sorunla karşılaşacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına inanılır.

Rüyada karanlığa ışık tutmak hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine yorulmaktadır.

Rüyada karanlığın içinde ışık görmek hedeflerine yaklaşacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına delalettir.

Rüyada karanlıkta ışık görmek gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına delalet eder.

Rüyada karanlıkta ışık yakmak kucaklaşacağına, sıkıntılı durumların yakın zaman içinde son bulacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına alamet eder.

Rüyada karanlıkta yeşil ışık görmek zararlarını çok büyük çalışmalar gerçekleştirerek kapatmak zorunda kalacağına, kendisine destek olan insanları hiçbir zaman unutmayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine, beklenen hayırlı bir haberin yakın bir zaman içinde geleceğine ve bazı olaylardan ötürü çok da ağır olmayan sorunlar yaşanacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments