Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlıkta çamaşır asmak

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak varolan sıkıntıların yerini mutluluğa ve sevince bırakacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına, Allah rızası için bazı büyük yardımlarda bulunulacağına ve yapılan bir iş başvurusunun çok kısa bir zaman içinde olumlu sonuç vereceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, bu sayede çok büyük atılımlar gerçekleştirip iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına yorulmaktadır.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak gördüyseniz:

  • Ses tonunuzu ayarlamanızda fayda var.

Rüyada karanlıkta çamaşır asmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü durumlara sürükleyip işlerini çok büyük sıkıntılara sokacağına, uzun zamandan beri görmediği mutlulukları bulacağına, ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamaşır asmak ve toplamak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, yolculuğa işarettir.

Rüyada kirli çamaşır asmak ahlakını ve iyi niyetini bozmadan hareket edeceğine, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, insan sevindireceğine alamet etmektedir.

Rüyada eve çamaşır asmak kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, kazançlı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada ıslak çamaşır asmak sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, ona sımsıkı sarılıp, bir daha ölene kadar bırakmayacağına, her zaman dürüstlüğü, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına işarettir.

Rüyada beyaz çamaşır yıkayıp asmak yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, karanlığın biteceğine yorulur.

Rüyada gece çamaşır asmak en pahalı evlerde oturacağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına işaret eder.

Rüyada beyaz çamaşırları asmak deyim yerindeyse önünde sonunda makam sahibi olacağına, insanlara kötülük eden imansız bir kişinin alt edilmesine, işlerinin de bir düzene oturacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments