Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karanlık pencere görmek

Rüyada karanlık pencere görmek

Rüyada karanlık pencere görmek hayallerinden günbegün daha da uzaklaşacağına, sevdiği kişilerin sırt çevireceğine, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, rüyayı gören kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, mesleki anlamda da çok daha donanımlı ve bilgili hale geleceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, alım gücünün zayıflamayacağına yorulur.

Rüyada karanlık pencere gördüyseniz:

  • Sizi endişelendiren bazı durumlarda yardıma hazır olursanız olaylarda fark yaratma şansınız olabilir.

Rüyada karanlık pencere görmek aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, hem kendisi için hem insanlar için çok büyük fedakârlıklar yapacağına tabir olunur.

Rüyada pencere kapatmak faturaların biriktikçe birikeceğine, maddi zararın da her geçen gün kapanmayacak boyutlara ulaşacağına, çok büyük bir endişeye kapılacağına, uzun bir zaman boyunca düzelmesini beklediği ve çok dua ettiği bir olayın düzelmeyeceğine, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına inanılır.

Rüyada pencere yaptırmak yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, daha sonra çektiği cefanın, doyasıya sefasını süreceğine, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada pencereleri yıkamak günahlarının affedileceğine, hak yemeden, dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yeni bir işe geçiş yapılacağına ve bol paralı bir döneme girileceğine alamet eder.

Rüyada camdan pencere görmek güç, moral ve sermaye kaybedeceğine, zor durumda kalacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına bilakis rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine yorulur.

Rüyada pencereden kar seyretmek kendisinin ve ailesinin geleceğine odaklanarak çözümler bulacağına, elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına rivayet eder.

Rüyada pencereye bayrak asmak kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, mali olarak birkaç ay boyunca dara düşüleceğine işarettir.

Rüyada kapalı pencere görmek sosyal hayatta rüyayı gören kişinin içine düştüğü karamsarlığın ve korkunun atlatılacağına, alacaklıların kapısını aşındıracağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve güzel atılımlar yapacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments