Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde durmak

Rüyada gökyüzünde durmak

Rüyada gökyüzünde durmak ancak daha sonra atılacak adımlar sayesinde çıkacak olan yeni fırsatlar değerlendirilmesi ile çok büyük kazançlar elde edileceğine ve iş hayatında daha büyük adımlar atmak için çok büyük bir özgüvene kavuşulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına, helal ekmek yeneceğine, kalabalık bir halı saha ise kişinin çok büyük bir topluluğa konuşma yapacağına, durumu değiştirmek için elinden gelen hiçbir şey olmayacağına, kaderinin yüzüne güleceğine, çok mutlu günler geçireceğine, yapacağı ortak bir iş sayesinde ömrünün sonuna kadar rahat bir hayat yaşayacağına delalet eder.

Rüyada gökyüzünde durmak gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizi dile getirmenin faydasını görebilirsiniz.

Rüyada gökyüzünde durmak eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sosyal hayat içinde sevilen bir kişi olunacağına, huzuru yakalayacağına alamet eder.

Rüyada namaza durmak yapılan iyiliklerin karşılığı olarak ihanet görüşeceğine, başka kişilere iş olanağı sağlayacak bir projeye girileceğine ve haneye bolluk ve bereket dolacağına, gönlü ve eli bol oluşu sayesinde sevap işlemekten geri kalmayacağına ve bu sayede hem vicdan azabı çekmeyeceğine inanılır.

Rüyada başı açık namaza durmak kişinin kendisine zararı dokunan kişi veya olaylardan uzak kalmak için yöntemler geliştireceğine, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına inanılır.

Rüyada deniz üstünde durmak kendisini güçten ve takatten düşmüş gibi hissedeceğine, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına rivayet eder.

Rüyada baş üstü durmak çok büyük bir ortaklığa gireceğine, bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yöneticiler tarafından çok iyi bir makama getirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada dere içinde durmak hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, sorunun giderilmesi için çok büyük tavizler verileceğine, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada vakfeye durmak var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına işarettir.

Rüyada baş aşağı durmak dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments