Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada namaza durmak

Rüyada namaza durmak

Rüyada namaza durmak geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, kazancının çoğalacağına, rahatının yerine geleceğine, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, onlar tarafından yüceltileceğine, hayır duaları alınacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada namaza durmak gördüyseniz:

  • Zamanınızı ailenizle veya evinizde geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada namaz durmak tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına işarettir.

Rüyada tuvalette namaza durmak kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, sorun üzerine sorun yaşanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada namaz kılanın önünde durmak ardından bu kişinin yardımıyla çalışma hayatına adım atılacağına, çok güzel ve hayırlı çalışmalar yaparak kendisinden yardım isteyen herkese çok büyük yardımlarda bulunacağına, eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına tabir olunur.

Rüyada akşam namazına durmak çok daha iyi başarılar kazanacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine delalettir.

Rüyada kabede namaza durmak kimseye el açmak zorunda kalmayacağına ve hep alın terini yiyeceğine, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine ve günaha ve ayıba karışacağına, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada namaza durduğunu görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, kazancın artması ile birlikte yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, atılıma geçecek olanaklar yakalayacağına rivayet eder.

Rüyada başı açık namaza durmak aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına, iş amaçlı çıkılacak bir seyahatten güzel haberlerle dönüleceğine inanılır.

Rüyada namaza durmak yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, ancak daha sonra yakın bir arkadaştan alınacak destek sayesinde zorlukların aşılacağına, kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, aile bireylerini üzecek ve eldeki imkanların heba olmasına yol açacak bir kişi ile muhatap olacağına ve bu durumun rakipleri çok sevindireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments