Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş üstü durmak

Rüyada baş üstü durmak

Rüyada baş üstü durmak tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, sorunların bu sayede çözüme kavuşacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine, hayalkırıklığı duyacağına, sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, yaşanan son durumlardan ötürü çok zarar edileceğine yorulur.

Rüyada baş üstü durmak gördüyseniz:

  • Masrafları azaltmanın yaratıcı yollarını bulmalısınız.

Rüyada baş üstü durmak yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine inanılır.

Rüyada başı açık namaza durmak kendisine hayır, bolluk, bereket ve zenginlik getirecek girişimlerde bulunacağına, bunun için sermaye bulmakta zorlanmayacağına, çeşitli fırsatlar elde edeceğine, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına alamet eder.

Rüyada mezar başında durmak gözünün hiç birşeyde kalmayacağına, hayattan yana her istediğini elde edeceğine, çok daha geniş bir kitleye yayılmak için pek tanımadığı kişiler ile çok büyük iş ortaklığı kuracağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine işarettir.

Rüyada merdivenin başında durmak iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına rivayet eder.

Rüyada kendi mezarının başında durmak insanların hayranlığını kazanacağına, hayattan yana keyif bulacağına, değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada mezarın başında durmak hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, üzüntü duyduğu bazı durumları ortadan kaldıracağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada baş aşağı durmak kapanmış defterlerin yeniden açılacağına, aile bireyleri ile hiç gereği yokken tartışılacağına, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada üstü başı kirli görmek eline geçen büyük ve hayırlı işler sayesinde çok kazanç elde edeceğine, çok mutlu olacağı ve hayatını büyük oranda değiştirecek bir çalışmaya gireceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments