Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baş aşağı durmak

Rüyada baş aşağı durmak

Rüyada baş aşağı durmak maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine, hedeflere ulaşamayacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine, vaktinizin bol kazanç getirecek işlerle geçeceğine, çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, hak yolunu bulacağına, böylece hayatının kolaylaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada baş aşağı durmak gördüyseniz:

  • Tamamlanması gereken işlere duyguları karıştırmamanızda fayda var.

Rüyada baş aşağı durmak resmi bir kurumda işe girileceğine, hayır duaları alınacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına, şanssızlık yaşanılacağına ve girilen işlerden elin boş dönüleceğine delalettir.

Rüyada merdivenin başında durmak mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, yeni bir ortama girileceğine, hedeflerine emin adımlarla yürüyerek sorunsuz şekilde ulaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezar başında durmak sorunlardan dolayı çöken maneviyatının iyileşmeye başlayacağına, moralinin düzeleceğine, maddi ve manevi olarak rahata erileceğine, ancak Allah’ın izni ile bu durumlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada baş üstü durmak bazı ortaklıklar kuracağına, büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına ve sıkıntılı bir döneme gireceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına, hatadan dolayı zarar edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada mezarın başında durmak çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına, zor durumlara düşüleceğine, ömrünün uzun olacağına işarettir.

Rüyada kendi mezarının başında durmak sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, üzüntülerinden ve sorunlarından ötürü daha büyük bir kayba uğrayan rüya sahibinin atacağı yanlış adımlar yüzünden iş hayatında çok büyük bir sorun yaşayacağına, üzerindeki miskinliği ve halsizliği atacağına yorulur.

Rüyada başı açık namaza durmak her yeni güne daha bir istekle ve farklı bir enerjiyle uyanacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet eder.

Rüyada başından aşağı su dökmek girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments