Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada vakfeye durmak

Rüyada vakfeye durmak

Rüyada vakfeye durmak uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, kendisini korumaya alacağına, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine delalettir.

Rüyada vakfeye durmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızı kontrol altında tutmalısınız.

Rüyada vakfeye durmak ihtiyaçlarını kolaylıkla gidereceğine ve daha fazla maddi olanak sahibi olacağına, sıkıntılarının biteceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına, kavgalı aile bireyleri ile aralarındaki suların durulacağına inanılır.

Rüyada saatin durduğunu görmek kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine, gönül kapılarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada buz üzerinde durmak hiç istemediği işlere gireceğine, deneyim kazanacağına, dert edilen bazı konularda büyük aşama kaydedileceğine, sorunların çok kısa zaman içinde halledileceğine, alınan bazı kararlar doğrultusunda rüya sahibini maddi ve manevi olarak sömüren kişilerin hayatından çıkarılacağına inanılır.

Rüyada treni durdurmak dinde ve ahlakta güzelleşip olgunlaşacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına yorulmaktadır.

Rüyada deniz üzerinde durmak çok sevindirici bir haber alan rüya sahibinin sonrasında hayal kırıklığına uğrayacağına, kişinin sıkıntıların artacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada kırmızı ışıkta durmak yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada deniz kıyısında durmak düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, uzun zamandan beri çok sıkıntılı olan ve kendisini çok zor durumlara sokan çeşitli olaylar yaşayacağına, bu olaylardan herhangi bir zarara uğramadan kurtulacağına, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine işarettir.

Rüyada abdestsiz namaza durmak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, yaşamına renk geleceğine, ele geçen fırsatların kaçırılmasına sebep olan şeylerin ne olduğunun bulunacağına ve aynı hataları yapmamak konusunda kendi kendisini telkin edeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments