Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dere içinde durmak

Rüyada dere içinde durmak

Rüyada dere içinde durmak ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, yıkılacağına, maaşının artacağına, koltuğunun da yükseleceğine, ters giden işlerin normale döneceğine, kazançtan yana kara geçeceğine, arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, gelecekte yüzünün güleceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dere içinde durmak gördüyseniz:

  • Güç gösterilerine maruz kalabilirsiniz veya gücünüzü fark ettirmeniz gerekebilir.

Rüyada dere içinde durmak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, mesleğindeki verimliliğinin artacağına işarettir.

Rüyada su içinde durmak kazancının yakın zaman içinde gitgide daha da azalacağına, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, girdiği projelerden zararla çıkacağına işarettir.

Rüyada suyun içinde durmak huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, başına gelecek kötü bir durumdan ötürü çok sıkıntılı ve maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar verecek olaylar yaşayacağına, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada dere içinde yürümek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, gerçekleştiren çalışmaların yeterli verimi sağlayacağına, çok zor bir durumdan çıkıldığı için bir tatilin iyi gelebileceğine yorulmaktadır.

Rüyada derenin içinde yürümek rakiplerden gelecek her türlü kötülük için önlem alınacağına, başarıların devamlı olacağına, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına işaret eder.

Rüyada evin içinde dere görmek borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, yeni gelir kaynaklarına ulaşacağına, ancak daha sonra durumun düzeltilmesi sayesinde aradaki sıkıntıların çözüm bulacağına, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada derenin içinden yürümek rahat edilecek bir döneme girileceğine, karşılaşılan bazı aksiliklerin kısa sürede aşılacağına, işlerinin günde güne daha iyi bir hal alacağına, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına tabir olunur.

Rüyada orman içinde dere görmek olumlu şekilde ilerlemeyeceğine, çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments