Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde dünyayı görmek

Rüyada gökyüzünde dünyayı görmek

Rüyada gökyüzünde dünyayı görmek iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, özellikle günahtan uzak durmak konusunda dirayet göstererek, daha iyi bir Müslüman olmak yolunda ilerleme kaydedeceğine, kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, büyük fırsatlar elde edeceğine bu sayede maddi ve manevi olarak da güç kazanacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına ve hayatının böyle devam edeceğine, sevdiği kişiler ile hayatında unutamayacağı şeyler yaşayacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde dünyayı gördüyseniz:

  • Pazarlık yapılması ya da uzlaşılması gereken konularda ısrarcı davranma riskiniz var, zarafeti elden bırakmamaya çalışmalısınız.

Rüyada gökyüzünde dünyayı görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, bir sebeple yataklara düşeceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine yorulur.

Rüyada gökyüzünde dünya görmek maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine işarettir.

Rüyada dünyanın sonunun geleceğini görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, hayatının kolay ve güzel geçeceğine işaret etmektedir.

Rüyada dünya battığını görmek parasız, işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, ortağının başka kimselerle iş çevireceğine ve büyük can sıkıntısı yaşayacağına inanılır.

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada dünyayı dolaşmak maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, hasta ve üzgün olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek güzel bir hayata sahip olunacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, işinde uzmanlaşacağına inanılır.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, kişinin maaşının harcamalara ve borçlara giderek kısa sürede tükeneceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments