Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı yukarıdan görmek

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine, hayatından ve sevdiklerinden her zaman fayda göreceğine, hayallerindeki eve sahip olacağına, yeni bir sayfa açacağına ve huzurlu bir yaşam süreceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dünyayı yukarıdan gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin hastalığı ya da önemli bir sorunu ile uğraşmanız da gerekebilir.

Rüyada dünyayı yukarıdan görmek aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada denizi yukarıdan görmek büyük çalışmalar sırasında çok güzel günler göreceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, hayallerin yakın bir zaman içinde gerçek olacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine inanılır.

Rüyada yukarıya bakmak birçok hayalkırıklığı yaşayacağına, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yerden yukarı yükselmek kibirli, cahil çirkef ve malı ile övünen kişilerle karşılaşacağına, sağlık sorunlarından kurtulmaya, yaptığı işlerin küçümseneceğine işaret etmektedir.

Rüyada yokuş yukarı araba sürmek bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, sevdiği kişilerden bulacağı maddi ve manevi yardımları bu akrabasının sorununu çözmek için kullanacağına ve böylece çok rahat edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, yakaladığı bütün fırsatların boş çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayı yokuş yukarı sürmek elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı olayların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada iple yukarı çıkmak insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, girilen tüm işlerin hayırlı rızklar getireceğine, geçim sıkıntısına düşüleceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine delalettir.

Rüyada yokuş yukarı koşmak işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, çok başarılı işlere girileceğine ve gelecek planlarının çok başarılı olmasını sağlayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments