Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, dertlerine çareler, sorunlarına da çözümler bulacağına, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, huzurun bozulacağına, eğlenceli günler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü gördüyseniz:

  • Tahammülsüzlük veya sabırsızlık nedeniyle bazı plan, iş ya da anlaşmalar bozulabilir.

Rüyada dünyanın tersine döndüğünü görmek kimseye borçlanmayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine işarettir.

Rüyada tersine namaz kılmak dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rüya sahibinin ailesi ile birlikte mutlu ve güzel bir yaşam süreceğine alamet eder.

Rüyada suyun tersine yüzmek ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, işindeki bereketin de çoğalacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına rivayet eder.

Rüyada tersine akan su görmek rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, sıkıntılarınızdan kurtulacağınıza, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine yorulur.

Rüyada nehirde tersine yüzmek zenginliğe sahip olacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, şanssızlıkların ve kısmetsizliklerin yerini hayır olana bırakacağına delalettir.

Rüyada kıblenin tersine namaz kılmak üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, olaylara yaklaşımlarında da hisleriyle hareket etmesinin zaman zaman sıkıntılar yaşamasına neden olarak sorunlarını büyüteceğine, bilgili kimse haline geleceğine ve hayatını en iyi şekilde yaşamayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada tersine akan sel görmek atılacak adımların boşa çıkacağına, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, zenginliğini kaybedeceğine tabir olunur.

Rüyada tersine akan nehir görmek kişinin daha mutsuz, sıkıntılı bir geleceğe sahip olacağına, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına ve kaybedilen işe ve kariyere tekrar kavuşmak için büyük bir çaba gösterileceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments