Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünyayı dolaşmak

Rüyada dünyayı dolaşmak

Rüyada dünyayı dolaşmak birikim yapma imkânı elde edeceğine, hayat içinde güzel ve mutlu yaşanacağına, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, hiç ummadığı kadar büyük kazanç elde edeceğine, iş ile ilgili konularda zamansız ve aceleci bir karar vermeden önce sevdiği kimselerin sözünü dinleyip sabredeceğine yorulmaktadır.

Rüyada dünyayı dolaşmak gördüyseniz:

  • Olayları farklı kişileren soruşturup, ona göre karar vermelisiniz.

Rüyada dünyayı dolaşmak kötü günlerinin biteceğine, uzun süreden beri ödenemeyen borçlarını ödeyeceğine, stresten ve sinirden uzak bir hayat seçeceğine ve kendisine çok iyi baktığı, dengeli ve yeterli beslendiği ve temizliğine dikkat ettiği için herhangi sağlık sorunu yaşamayacağına, kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına yorulur.

Rüyada dünyanın yok olmasını görmek uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, büyük bir adım atılacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına işaret eder.

Rüyada dünya starı görmek sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, esenliğe kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine işarettir.

Rüyada dünyayı uzaktan görmek sorunların gittikçe içinde çıkılmaz bir hal alacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada dünyanın yıkıldığını görmek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeni bir dünya görmek insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada güneş ve dünya görmek elinde olan bir miktar paranın yakın bir zaman içinde gereksiz bir şey için harcanacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına, kazancının eksileceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada dünyanın sonunun yaklaştığını görmek dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments