Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dünya battığını görmek

Rüyada dünya battığını görmek

Rüyada dünya battığını görmek kefil olduğu insanlardan zarar göreceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, ailede rızık yokluğuna düşeceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, adını işiyle duyuracağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına, bereketin ve verimin çoğalacağına yorulmaktadır.

Rüyada dünya battığını gördüyseniz:

  • Tam herşeyi kontrol altına aldığınızı düşünürken beklenmedik durumlar oluşabilir.

Rüyada dünyanın batmasını görmek çok kötü günler yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, başarılarının ve kazancının artacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına işarettir.

Rüyada dünya battığını görmek çok büyük işlere girişip hepsinden alnının akı ile çıkacağına, zahmetinin çoğalacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine inanılır.

Rüyada dünyanın battığını görmek büyük bir sabır göstererek kendisini kötü olaylar ve tartışmaya girmekten koruyacağına, kafasını rahatlatacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada dünya dışı varlık görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, mevcut durumundan çok daha iyi koşullarda yaşayacağına, maddi kaynakların zarar göreceğine inanılır.

Rüyada dünyanın yıkılacağını görmek sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, yeni siparişler alacağına, epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada ikiz bebek dünyaya getirmek beğenilen işlere imza atacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, zaman zaman kişiyi ezeceğine rivayet eder.

Rüyada dünyanın sonunu görmek ancak rüya sahibinin bunu göstereceği sabır sayesinde bertaraf edeceğine, problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına işarettir.

Rüyada başka bir dünyaya gitmek bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, işlerinde verimsiz hale geleceğine ve çok darda kalacağına, sıkıntılarından kurtulacağına, düştüğü zor durumların üstesinden kolayca geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments