Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çok fazla yıldız görmek

Rüyada çok fazla yıldız görmek

Rüyada çok fazla yıldız görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine, herkesin takdirini toplayacağına, bir sebeple çok sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, sevineceğine, doğru haber almaya işarettir.

Rüyada çok fazla yıldız gördüyseniz:

  • Karşı cins ilişkilerinizde anlaşmazlık veya kavgalar yaşayabilirsiniz.

Rüyada çok fazla yıldız görmek özgürlüklerine sahip çıkan rüya sahibinin gelecekte daha başarılı biri haline geleceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, saygın kişiliğini insanlar arasında temizlemek için büyük bir uğraş vereceğine, suçsuz olduğunu ortaya çıkarmak için çeşitli kişiler ile büyük tartışmalar yapacağına alamet eder.

Rüyada gökyüzünde çok fazla yıldız görmek cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına, unuttuğu birçok duyguyu bu kişi ile tekrar hatırlayacağına, büyük ses getirecek işlere girileceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çok fazla odun görmek içinde bulunduğu zor durumlardan çok sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği büyük destek sayesinde kurtulacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine inanılır.

Rüyada birden fazla beyaz köpek görmek huzur ve mutluluğun sürekli artacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çok fazla çiş yapmak kısa zamanda çok önemli fireler vereceğine ancak karşısına hiç beklemediği bir anda çıkan fırsatları değerlendirerek içinde bulunduğu sorunlara çare bulacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada birden fazla balık görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, istediği ve hayal ettiği şeylere ulaşmak için gösterdiği çabanın gün geçtikçe boşa çıkacağına, onların mutluluğu için kendisini adayacağına inanılır.

Rüyada fazla yılan görmek çok sert eleştirilerle karşılaşılacağına, dost ve akrabaları sayesinde çıkacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine delalet eder.

Rüyada birden fazla hamile kadın görmek ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, üzüleceğine, anlaşmazlıkların ve tatsızlıkların yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments