Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına, hem itibar edineceğine, bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan rüya sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine, güzelliğin kısacası yaşamın tadını çıkaracağına, geri plana düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay gördüyseniz:

  • Kendinize faydası olacak konulara zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada gökyüzünde birden fazla ay görmek çok üzüntülü ve zor zamanlar geçireceğine, hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, manevi olarak da kendisini çok iyi hissedeceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına alamet eder.

Rüyada birden fazla ay görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden çok ay görmek mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, sosyal hayat içinde çok sevilen bir kişi olunacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine rivayet eder.

Rüyada birden fazla gelinlik görmek sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, işlerinde sürekli aksilik yaşanacağına, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine işaret eder.

Rüyada birden fazla kedi görmek sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla koyun görmek hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, kafasını rahatlatacağına, gereksiz ve anlamsız konulara artık takılmayacağına bu sayede de düze çıkıp, sakin, sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birden fazla asker görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, gönül ilişkileriyle ilgili yeni bir sayfa açılacağına, zenginlik sahibi olunacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birden fazla bebek görmek hayatının güzelleşeceğine, borçlarının kolay bir şekilde kapanacağına, işlerinde büyük başarılar kazanacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments