Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yerden yıldız toplamak

Rüyada yerden yıldız toplamak

Rüyada yerden yıldız toplamak işlerinde herhangi bir sıkıntı ve sorun yaşanmayacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, son model arabaya sahip olacağına, lüks tüketime büyük bütçe ayırabileceğine, evinde maddi konular nedeni ile sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada yerden yıldız toplamak gördüyseniz:

  • Geçmişinizi hatırlayabilirsiniz.

Rüyada yerden yıldız toplamak yeni çalışmalara girişileceğine, her gelen yeni günün kendisi için çok daha hayırlı ve güzel olacağına, işinin başından ayrılmayacağına, kariyer edineceğine yorulur.

Rüyada yerde yıldız görmek kendisini üzen ve kıran kişilerden uzak duracağına ve çok daha rahat ve güzel günler geçireceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına işaret eder.

Rüyada yıldızları yerde görmek yokluğun ve geçim sıkıntısının baş göstereceğine, kendi işini kurarak, alın ter ile ekmeğini kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, güzel bir evliliğe alamet etmektedir.

Rüyada gökyüzünden yıldız toplamak sevilen kişiler ile uzun süreli bir kırgınlık yaşanacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, kavgacı ve ters bir kişi olan rüya sahibinin çok daha büyük sıkıntılar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yıldız toplamak çalışma hayatının daha kolay bir hale geleceğine, bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, sorun yaşadığı kişilerle arasını düzeltmesi için önayak olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada gökten yıldız toplamak şansının ve kısmetinin kapanacağına, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, ebeveynlerinden biri ile ilgili bir sağlık sorunu haberi alacağına işarettir.

Rüyada yerden erik toplamak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, saygınlık göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada yerden ayva toplamak dualarının karşılığını göreceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments