Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten taş yağmasını görmek

Rüyada gökten taş yağmasını görmek

Rüyada gökten taş yağmasını görmek maddi ve manevi olarak her zaman yanında olacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, kendisinin de dinde ve ahlakta çok daha olgunlaşacağına, üzüleceğine, moralsiz ve düşünceli olacağına, imkânların çok daha iyi olacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, kötü durumların ve sıkıntıların geride kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten taş yağmasını gördüyseniz:

  • İlişki veya iş birliklerinizi ilgilendiren ilginç değişiklikler veya gelişmeler aslında sizi hedeflerinize daha kolay ulaştırabilir.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek hayatında yokluğun başgöstereceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, saygın ve ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, bunun için gerekli alt yapıyı oluşturmanın yollarını bulmaya çalışacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağma yapmak başının derde gireceğine ve sıkıntı içinde yaşayacağına, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, sırtındaki ağırlığın ve yükün azalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak çok mutlu bir hayat yaşayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, bedenen de ruhen de şifa bulacağına delalet eder.

Rüyada evinin yağmalandığını görmek hayatında kendisini yıkacak, üzecek ya da hasta edecek kadar büyük bir hayal kırıklığı yaşamayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına ve büyük adımlar atıp hayat içinde çok iyi bir seviyeye gelineceğine, zorlukların ortadan kaldırılacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine alamet eder.

Rüyada karın yağmasını görmek maddi anlamda refahın yerinde olacağına ve bu durumun bir ömür süreceğine, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde kendisini çok iyi bir yerde bulacağına ve bu sayede çalışmalarını daha çok kişiye ulaştırabileceğine, geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına alamet eder.

Rüyada bir yerin yağmalandığını görmek hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine, eskisi gibi keyifle istediğini yiyip, içebileceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments