Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağma yapmak

Rüyada yağma yapmak

Rüyada yağma yapmak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, gönül hoşluğu yaşayacağına, sıkıntılı bir işe girileceğine, sorunların sürekli artacağına, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, ün sahibi birisi olunacağına, kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, endişe ettiği konuların teker teker çözüme kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışıp bir ilişkiye başlayacağına, çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağma yapmak gördüyseniz:

  • Bir adım öne çıkıp harekete geçebilirsiniz.

Rüyada yağma yapmak bunalmadan, maddi olarak asla daralmadan, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, refah içinde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada karın yağmasını görmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, zarara gireceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine işaret eder.

Rüyada yağmacı görmek yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, sorunlarını ve sıkıntılarını kimseden yardım almadan çözüme ulaştıracağına işaret eder.

Rüyada mevsimsiz kar yağması görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, sorunların kalmayacağına, maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına işaret eder.

Rüyada kar yağmasını izlemek farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına, hayatı içinde süren belirsiz durumların yavaş yavaş düzeleceğine ve ferahlığa çıkacağına, gözyaşının dineceğine, şansın ve kısmetin açılacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak böylece insanların kalbini kazanmayı ve dualarını almayı hak etmiş olacağına, üzüleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına yorulur.

Rüyada yağmur yağmasını görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, hanesine bolluk ve bereketin geleceğine, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir yerin yağmalandığını görmek bol rızık ve para sahibi olacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, sorunların bu sayede çok kısa sürede ve kolay bir şekilde ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments