Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yağmur yağmasını görmek

Rüyada yağmur yağmasını görmek

Rüyada yağmur yağmasını görmek yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, kırgınların barışacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, huzuru bozulan rüya sahibinin yanlış adımlar atacağına, yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağmasını gördüyseniz:

  • Birisinden ayrılmanız ya da ciddi şekilde kavga etmeniz mümkündür.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek daha dirayetli ve daha güçlü olarak hayata daha sıkı sarılacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına, biraz olsun hafifleyeceğine ve hayatın belli bir oranda sıradanlaşarak kişiye nefes alacak zaman kazandıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada yağmurun yağmasını görmek yeni işler yapma imkanı elde edeceğine, kederleneceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına, yüzünü güldüreceğine, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine rivayet eder.

Rüyada yağmur yağmasını izlemek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına işaret eder.

Rüyada şiddetli yağmur yağması görmek kudretinin yerine geleceğine, ilahiyat alanında çalışmalar yaparak insanların aydınlanmalarına yardımcı olunacağına, çok güzel bir mevkiye geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yağmur yağması ama ıslanmamak gayretlerinin ödüllendirileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, çevresindeki bazı insanlardan büyük bir ihanet göreceğine işarettir.

Rüyada karla karışık yağmur yağmasını görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, sağlık sorunun kalmayacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması görmek kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, çoğu kez hızlı bir şekilde çözüleceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, iş hayatında yeni bir dönemin kapılarının açılacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments