Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evinin yağmalandığını görmek

Rüyada evinin yağmalandığını görmek

Rüyada evinin yağmalandığını görmek ortaklar arasındaki anlaşmazlıkların son bulup dostluğun daha güçleneceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, sağlığının da bozulacağına, dost ya da akrabalardan birinin yapacağı bir hatanın telafi edilmesi için bazı adımlar atılacağına, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine işarettir.

Rüyada evinin yağmalandığını gördüyseniz:

  • Kendinize güvenerek hareket etmelisiniz.

Rüyada evinin yağmalandığını görmek dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına işarettir.

Rüyada yağmur yağması ve ıslanmak kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, yeni işlerin geleceğine rivayet eder.

Rüyada yağmurun yağması görmek temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yağmur yağmasını görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yazın kar yağması görmek bir araya geleceğine ve eski günlerde olduğu gibi yan yana ve omuz omuza olacağına, yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada mevsimsiz kar yağması görmek ortak işlere gireceğine fakat bu insanların kendisini yarı yolda bırakacağına, sorun yaratan olayların çözüme kavuşacağına, onlar hakkında nasıl da yanıldığını anlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çok yağmur yağmasını görmek kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada gökten taş yağmasını görmek tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına, yapılan çalışmalar karşılığında büyük bir maddi kazanca sahip olunacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments