Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gökten taş yağdığını görmek

Rüyada gökten taş yağdığını görmek

Rüyada gökten taş yağdığını görmek kompleksinden ve egosundan kurtulacağına ve güzel bir insan haline geleceğine, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına, kardeşler arasındaki sürtüşmelerin ve tartışmaların son bulacağına ve zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, çekilen sıkıntıların ve zorlukların da son bulacağına işarettir.

Rüyada gökten taş yağdığını gördüyseniz:

  • Romantizm aşk hayatınızı renklendirebilir.

Rüyada gökten taş yağdığını görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine inanılır.

Rüyada gökten pamuk yağdığını görmek hem de iş yaşantısını beraber götürmek zorunda kalacağına, rahatsızlıkların şifa bulacağına, maddi anlamda çok ileri gidileceğine, ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına yorulur.

Rüyada gökten elma yağdığını görmek bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yenileneceğine, yaşam enerjisine ve sağlığına kavuşacağına delalettir.

Rüyada gökten yılan yağdığını görmek rahat nefes almaya başlayacağına, iş hayatında çok tanınan ve güvenilen biri olunacağına, gittikçe daha artan işlerin karşılanmaması halinde müşterilerin memnun kalmayacağına işarettir.

Rüyada gökten pirinç yağdığını görmek kişinin başarısızlıklar ve hayal kırıklıkları yaşayacağı buna mukabil sevdiğinden yana hayır göreceğine, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, eksiklerinin farkına varacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gökten buğday yağdığını görmek içinin hafifleyeceğine, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada gökten para yağdığını görmek hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, tartışmaların son bulacağına, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, eski konuların tekrardan gündeme geleceğine rivayet eder.

Rüyada gökten ateş yağdığını görmek isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, rızkının azalacağına, ticarette şansının düşeceğine, hazırlıksız girilen bir projede uyum sağlama döneminin aşılmasının ardından çok iyi işlere imza atılacağına, sorumlulukların yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments